lördag 16 juni 2012

Efter en natt med lite sömn, på grund av en orolig mage (bättre nu) och att ha tittat på den svenska förlusten, så var vi inte så pigga på att åka till nästa turistmål "My son" (som Angkor Wat fast lite mindre). Trots detta beslutade vi oss för att åka och My son visade sig vara resans hittills bästa utflykt. Detta bland annat tack vare en mycket underhållande och påläst guide Idag har det även kommit regn vilket gjort temperaturen lite behagligare. Inte ofta m an är glad över att det regnar:) Vi har en dag kvar i den mysiga staden hoi an innan vi drar vidare till badorten Mui ne.

2 kommentarer:

  1. För mig som inte vet vad varken Angkor Wat eller My son är, kan jag få lite förklaring?! :) Kanske till och med bild?
    Fotbollen ska ni inte bry er om, ingen har dött av en fotbollsförlust. Njut av er resa istället!
    Hur ska ni fira midsommar? :) Kramar

    SvaraRadera
  2. Haha...du ska alltid ha all info på en räkmacka;) angkor watt och my son är gamla tempelstäder. Det de framför allt har gemensamt är deras arkitektur. Angkor watt ligger i Kambodja. Några av byggnaderna i my son är från 800talet, men en del totalförstördes vid Vietnamkriget. Tyvärr kan vi inte visa bilder just nu eftersom vi bloggar från mobilen och det funkar sådär. Som du kanske märker fungerar det inte ens att dela upp texten i stycken.
    Midsommar hade jag glömt. Det blir nog inget med det...nypotatisen, sillen och jordgubbarna åt vi innan vi åkte, så här nöjer vi oss med värmen:)

    SvaraRadera