onsdag 27 juni 2012

Indonesien

Nu har vi varit i Indonesien eller mer specifikt Medan i några dagar. Det är härligt att träffa familjen Rifsgård igen och se och förstå mer hur de lever och har det. Hittills har det blivit en hel del mys, lek, bad, krokodiläventyr och shopping här. Vårt bagage försvann på flyget någonstans mellan Vietnam och Indonesien, så vi har fått shoppa lite nya kläder. Tills idag har väskan verkat spårlöst försvunnen, men nu sägs den vara i Medan. Vi glädjs och tackar för beskedet! Vi får vänta med spänning till på söndag innan vi får tag på väskan, eftersom vi just nu är några dagar vid den idylliska Tobasjön. Tobasjön är en stor inlandssjö med fin natur och ett perfekt ställe att vila, njuta och bada på.

3 kommentarer:

  1. Hej på er!
    Härligt att höra att ni har det bra.
    Hoppas ni får tag i er väska.
    Jag vet ju hur jobbigt det är att bli av med hela bagaget... inget jag rekommenderar.
    Mysigt med lite familjemys! :)

    Vi har varit i Kruvebo och Öland i 10 dagar och myst med våra familjer lite.
    Dock möttes vi av att kylskåpet hade stått öppet, troligen sen vi åkte (även om Linus dubbelkollade det innan vi åkte, eftersom vi har problem med att det går upp). Det hade iaf resulterat i att kompressorn gått på högtryck och producerat mycket vatten för att kyla motorn. Vattenkoppen hade svämmat över och vi hade en stor pöl med vatten på golvet. Vi som hade bestämt att behålla golvet. Nu får vi se hur det går.... golvet har rest sig, men vi hoppas att det torkar och att det då ska gå ner igen.
    Annars är det bra med oss, vi ska börja pula med köket i nästa vecka. Vi har varit på IKEAs rea och fyndat en diskmaskin som var nedsatt ca 60 % - hur bra som helst för oss. Även bänkskivor hittade vi på rean + en kökshylla på fyndavdelningen. Så där hade vi iaf lite tur! :)
    När ni kommer hem får ni komma upp och hälsa på oss i kaoset :)

    Ta hand om er och njut av er resa!
    Många kramar från mig och Linus

    SvaraRadera
  2. Åh va tråkigt med kylskåpet. Ska ni köpa ett nytt kylskåp också nu? Men det måste ju ändå kännas skönt att ha hittat så mycket av det ni behövde på Ikea och till och med på rea;) vi hoppas kunna hälsa på er så snart som möjligt, och så får vi se om vi får hjälpa till med golvläggning:)

    Jag tänkte på dig när bagaget försvann och kände att jag inte ville uppleva det, som tur är har vi fått tillbaka vår väska nu:)

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Nä, kylskåpet klarade sig, men golvet har vi brutit upp. Det blir gammal hederligt trägolv istället som fanns under.
    Sliter som djur med det just nu. Men hoppas det blir fint och är värt mödan. Två heldagar har vi lagt på det hittills. Nu ska vi vänta på att det ska torka 3 dygn sen är det dags igen.

    Skönt ni fick tillbaka era väskor! Så tråkigt annars.
    Nu har ni inte många dagar kvar där borta, ni har missat en av de regnigaste juni-månaderna på många år! Först nu är det bättre igen.

    Massa kramar

    SvaraRadera